Regio Zuid-Holland
Tussen 30 maart 2019 en 16 mei 2019 wisten criminelen in totaal 14 pin terminals van een supermarktketen om te wisselen en maakten daarbij tienduizenden euro’s buit. Opvallend is dat de daders beschikten over de contactgegevens van de... · Lees verder »Bij de juwelier Lucardi op de Van Mandersloostraat is op zaterdag 21 maart omstreeks 01.30 uur ingebroken. Een auto, met daarin meerde personen, ramde tegen de ingang van het pand. De personen zijn in het pand geweest en hebben mogelijk... · Lees verder »Bij een overval op een benzinestation aan de Burgemeester Bruins Slotsingel is vrijdagochtend 20 maart een geldbedrag buitgemaakt door een onbekende man. De recherche onderzoekt de overval en zoekt getuigen. Een medewerkster van het... · Lees verder »

De politie richt een fonds op voor de afwikkeling van schadeclaims als gevolg van het schietincident in winkelcentrum De Ridderhof in Alphen aan den Rijn. Het fonds moet zorgen voor een eenduidige, voortvarende en zorgvuldige behandeling... · Lees verder »

Vandaag in Team West besteden we aandacht aan een overval op een juwelier in Den Haag. Twee mannen bonden de eigenaar vast en namen diverse sieraden mee. In de uitzending is er ook aandacht voor een mishandeling van een 58-jarige man.... · Lees verder »