Regio Utrecht
STICHTSE VECHT - Er is geen inwoner in de gemeente Stichtse Vecht die opmerkzamer is dan Guus Barnstijn. De 77-jarige Breukelenaar valt van alles op in de openbare ruimte. "De erbarmelijke toestand van de wegen, vandalisme, ontbrekende... · Lees verder »


BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Go Ahead Eagles heeft zich donderdag met zeer veel moeite ten koste van IJsselmeervogels geplaatst voor de kwartfinales van de strijd om de KNVB-beker. Een lange strafschoppenserie nekte IJsselmeervogels op de... · Lees verder »


Uit een onderzoek dat Universiteit Utrecht (UU) heeft gedaan naar de aangiftebereidheid van misbruikslachtoffers binnen Jehova's Getuigen blijkt dat leden die binnen de geloofsgemeenschap met seksueel misbruik te maken krijgen,... · Lees verder »


UTRECHT - Een heel bijzondere samenwerking: bioloog Freek Vonk en stamcelonderzoeker Hans Clevers van het UMC Utrecht hebben gifklieren van slangen laten groeien en slangengif laten produceren in een lab. Ze publiceerden het onderzoek in... · Lees verder »