Steenwijker steekt kameraad neer onder invloed van lachgas

» Overijssel
Aan het gezellige verjaardagsfeest in Steenwijk kwam abrupt een einde, in de vroege ochtend van 10 november vorig jaar. Onder invloed van lachgas stak een 21-jarige feestbezoeker een kameraad van hem neer. Het slachtoffer werd driemaal...

Bij de huisartsenpraktijk Sleeuwijk zijn vier van de vijf huisartsen besmet met het coronavirus. De huisartsenpraktijk heeft dit bekendgemaakt op haar website. De besmetting treft niet alleen vier huisartsen van de dubbelpraktijk, maar... · Lees verder »

Een mountainbiker is maandagmiddag ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een auto in Dongen. Het ongeluk gebeurde iets voor halfvijf op de Kanaalstraat. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. · Lees verder »Pasen staat voor de deur. Normaliter zijn dat hoogtijdagen voor de sierteeltsector, maar vanwege het coronacrisis gaat dat dit jaar niet op.┬áBedrijven lijden gigantische verliezen. En een noodfonds is er nog steeds niet. · Lees verder »


Terwijl ambulancebroeder Jelle Cloin zondag met loeiende sirenes door Tilburg scheurde, vaak met een coronapati├źnt achterin, viel het hem op dat er toch nog erg veel mensen buiten waren en in zijn ogen de coronamaatregelen negeerden.... · Lees verder »