Achtduizend kaarsen aangestoken tijdens Samenloop voor Hoop in Tubbergen

» Overijssel
Met een kaarsenceremonie tijdens de Samenloop voor Hoop in Tubbergen zijn duizenden mensen herdacht. Langs een route door het centrum van het dorp stonden achtduizend kaarsen. Op de kaarsenzakken zijn persoonlijke wensen en gedachtes...

De supermarkten maken zich grote zorgen over de dreiging van boeren om hun distributie plat te leggen. Actiegroep Farmers Defence Force (FDF) bereidt een grote landelijke blokkade voor die de complete voedselvoorziening in Nederland moet... · Lees verder »


COEVORDEN - Een mooi perspectief voor asielzoekers met een verblijfsvergunning: wonen in Coevorden of Hardenberg, starten met de inburgering en tegelijkertijd aan het werk. Dat is de inzet van het leerwerktraject van het Alfa-college bij... · Lees verder »Minister Carola Schouten (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit) maakt zich geen zorgen om het dreigement van boeren om geen voedsel te leveren aan supermarkten rond de kerst. Het kabinet wil blijven praten met de boeren, zegt de... · Lees verder »


GRONINGEN - Internet in het buitengebied van de gemeente Westerkwartier is geregeld zo traag, dat een simpele email versturen al lastig kan zijn. De situatie schreeuwt om glasvezel, maar de eerste kabel ligt nog niet in de grond.... · Lees verder »