omroepbrabant.nl | Regio


"Indrukwekkend", noemt een voorbijganger ze. De billboards die op zeventig plekken door Gilze en Rijen hangen als herinnering aan de Tweede Wereldoorlog. Op die borden staan foto's uit de oorlogstijd en citaten van kinderen over... · Lees verder »


“Het is een wonder.” Dit zegt Yvonne Klaassen (58) uit Eindhoven nu het eindelijk beter gaat met haar man Jos (62). Hij ligt al weken op de intensive care van het Catharina Ziekenhuis met corona. “Gisteren zes weken geleden werd... · Lees verder »De ouders van de meervoudig gehandicapte Nanne van den Broek (6) uit Rucphen zijn dringend op zoek naar kroonkurken en oud ijzer. Met de opbrengst willen ze een rolstoelbus voor hun dochter aanschaffen. Horecaondernemer Kees Baak uit Oss... · Lees verder »
Er zijn maandag veel meer mensen opgenomen (89) in Brabantse ziekenhuizen met coronaverschijnselen dan zondag (41). Maar dat wil niet meteen zeggen dat mensen het minder nauw nemen met de maatregelen, zegt het Regionaal Overleg Acute... · Lees verder »


“Hier in het water bij het Biesboschmuseum, in het Gat van Den Kleinen Hil, komt een drijvend podium. Aan de overkant van het water, op het terrein van waterwinbedrijf Evides, worden de tribunes gebouwd.” Programmadirecteur Arjan van... · Lees verder »