omroepbrabant.nl | RegioGoed nieuws voor reizigers met lange benen want het vliegtuig van de toekomst ziet er van binnen heel anders uit dan nu. In het vliegtuig kun je onderuitzakken, als groep tegenover elkaar zitten of je kunt lekker slapen. Een prototype... · Lees verder »Het is haast een wonder, maar ze bestaan nog. Nog steeds staan er in Brabant 40 telefooncellen. Dat blijkt uit cijfers die Omroep Brabant opvroeg bij beheerder RBL Telecom. In geen enkele provincie staan nog zoveel van die onmiskenbare... · Lees verder »
Een klein houten blokje is het, dat je makkelijk ergens mee naar toe kunt nemen. En op het eerste gezicht zie je niet wat het echt is, namelijk een urn. Deze mini-urn moet nabestaanden troost geven. Ontwerper is Harm Rietveld uit Dongen.... · Lees verder »Pakketjes voor de deur, in de papierbak, in de kliko of onder een auto. Het regent klachten over pakketbezorgers die onfatsoenlijk omgaan met bezorgingen. Het lijkt erop dat als iemand niet thuis is regelmatig het pakketje ergens wordt... · Lees verder »


Zachtjes gaan de paardenhoefjes door het Brabantse en Vlaamse land. Sinds afgelopen vrijdag zijn Nicky Mieger (20) uit Halsteren en Louise Nederlof (21) uit Moerstraten onderweg voor een monstertocht van ruim 200 kilometer. Hun paarden... · Lees verder »