Regio Noord-BrabantHet was kantje boord, voor Jim van Steen (61) uit Eindhoven. Hij kreeg corona en genas. Vrijdag werd hij onverwachts ontslagen uit het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Nu is hij thuis om aan te sterken. “Ik heb corona getackeld. Dat... · Lees verder »


Gevoelens van trots en ongerustheid strijden om voorrang bij het Elkerliek in Helmond. Trots vanwege de metamorfose die het ziekenhuis in mum van tijd onderging om de coronacrisis aan te kunnen. Anderzijds zijn er zorgen over wat nog... · Lees verder »


Verschillende getuigen hebben vrijdagavond in de omgeving van de Willibrordusweg in Oss de politie op het spoor gezet van de vermoedelijke brandstichter bij een schuurtje. Dat zegt Olivier Forma van restaurant Clemens tegen Omroep... · Lees verder »


Ze werd eerst verliefd op het eiland en daarna op de Indonesische muzikant Donee. Kelly Arons uit Den Bosch brengt al jaren tijd door op Bali. De toekomst lachte haar toe op dit Indonesische droom-eiland, maar de coronacrisis zorgt ook... · Lees verder »Ontroerd kijkt Henriette Snelders (68) naar de bossen bloemen op het bankje voor de kerk in Sint-Oedenrode. In een paar dagen tijd is er een spontane gedenkplaats ontstaan waar inwoners kunnen rouwen om hun coronaslachtoffers. Het aantal... · Lees verder »De berichten vanuit het UMCG in Groningen over coronapatiënt Toon Verstegen (56) uit Valkenswaard waren de voorbije dagen wisselend. “Soms ging het beter, dan weer wat slechter”, vertelt Ankie Verstegen-De Groot. In de loop van... · Lees verder »