Regio Noord-Brabant


Een 43-jarige man is zaterdagnacht 7 april gegijzeld, afgeperst en mishandeld nadat hij in een illegale taxi was gestapt in Roosendaal. Nadat de rekening van de man was geplunderd, drongen de verdachten zijn huis in Bosschenhoofd binnen.... · Lees verder »

Een vader, moeder en hun drie jonge kinderen werden donderdagnacht 3 mei opgeschrikt door een enorme knal. Een man had een explosief door de brievenbus van de voordeur van hun huis in Eindhoven gegooid. De politie is nog steeds op zoek... · Lees verder »
Keiharde muziek tot twee uur 's nachts. Geluiden van een boormachine en gebonk op de muren. De buren van de 36-jarige man, die wordt verdacht van de bekladding van oorlogsgraven in Mierlo, zeggen al een tijdje overlast te hebben. "Hij is... · Lees verder »


Een 19-jarige vrouw uit Roosendaal heeft maandagmiddag voor flink wat vertraging op het spoor gezorgd, doordat ze haar nikab niet af wilde doen tijdens een kaartcontrole in de trein. Uiteindelijk hadden tweehonderd passagiers zo'n... · Lees verder »
Burgemeester Paul Verhoeven van gemeente Heeze-Leende gaat geen vergunningen meer afgeven voor autocrosswedstrijden in zijn gemeente. Dat zegt hij naar aanleiding van het evenement van De Kempen Cross waarbij een man zondag bewust het... · Lees verder »