Regio Noord-Brabant

In de uitzending van Bureau Brabant van maandag 16 september 2019 komen twee ernstige incidenten aan bod. Het gaat om het veroorzaken van een explosie in een woning in Eindhoven en het beroven en bedreigen na een avondje stappen van een... · Lees verder »Op vrijdag 19 juli viel de politie een woning binnen in Reek. In de woning werd een MDMA laboratorium aangetroffen. Er waren op het moment geen verdachten aanwezig. De inval vond plaats op basis van eerder rechercheonderzoek. Na de... · Lees verder »De 9-jarige Benjamin belde in mei van dit jaar voor de grap naar 112. Hij werd betrapt en had spijt. Hij schreef een brief aan de meldkamer van de politie in Oost-Brabant en maakte zijn excuses. Hierop werd hij uitgenodigd voor een... · Lees verder »

Bureau Brabant vraagt in de eerste uitzending van het nieuwe uitzendseizoen op maandag 2 september weer uw hulp bij het oplossen van enkele ernstige misdrijven. Maar we kijken ook terug op het vorige seizoen en we delen onze resultaten. ... · Lees verder »


Wie (her)kent de man op de beelden. Hij gooide in de nacht van 2 op 3 mei, rond vier uur, een explosief (vermoedelijk zwaar vuurwerk) door de brievenbus van een woning aan het Gelderlandplein in Eindhoven. De voordeur en de hal raakten... · Lees verder »