Regio Noord-BrabantDe wethouders van Bergen op Zoom mogen blijven. Dat besloot de gemeenteraad donderdagavond. Het college overleeft daarmee een motie van wantrouwen na de soap rondom zwembad De Schelp. "Het college is er echt van doordrongen dat er iets... · Lees verder »

Niet PSV, maar NAC zit bij de laatste acht van het toernooi om de KNVB Beker. De Bredase nummer vijf van de Keuken Kampioen divisie won thuis verrassend met 2-0 van de nummer vier van de eredivisie. De doelpunten werden gemaakt door... · Lees verder »
Sommige mensen zouden er misschien niet aan moeten denken, tien jaar in een verpleeghuis wonen. Maar Marjon (67) uit Boxtel vond haar ‘jubileum’ een feestje waard. Zij vertelde met een knipoog ‘dat er wel een fanfare zou mogen... · Lees verder »
Buschauffeurs op de lijn tussen Uden en Nijmegen, lijn 99, voelen zich al weken onveilig. De chauffeurs worden bij Grave door een groep van ongeveer vijfentwintig asielzoekers belaagd en geïntimideerd. De busmaatschappijen Connexxion en... · Lees verder »


Politieduikers hebben donderdagmiddag in de zoektocht naar de vermiste Johan Van der Heyden een speciekuip met beton gevonden in het Schelde-Rijnkanaal bij Nieuw-Vossemeer, met mogelijk stoffelijke resten daarin. Dat meldt de politie. · Lees verder »