Regio Noord-BrabantDiego Palacios speelde in 2019 al acht wedstrijden, maar in het shirt van zijn club Willem II was hij nog niet te zien. De jongeling nam deel aan het Zuid-Amerikaans kampioenschap voor spelers onder 20 jaar. Met Ecuador pakte hij de... · Lees verder »

De drie seniorenelftallen en twee jeugdelftallen van SC Hoge Vucht mogen definitief niet meer voetballen. De complete voetbalclub SC Hoge Vucht is door de tuchtcommissie van de KNVB 'ontzet uit het lidmaatschap'. De reden is structureel... · Lees verder »

In de wijk Heuvel in Breda is vrijdagochtend een verkeerscontrole gehouden. Aanleiding daarvoor was een flink aantal meldingen van omwonenden over gevaarlijke verkeerssituaties op en rond het Dr. Struyckenplein, waar verschillende... · Lees verder »


De bijzondere De Graafschap-vlag heeft de ruim 160 km tussen Doetinchem en Zundert in een busje met NAC-supporters gelegen. In de omgeving van de Veldstraat in het corsodorp is de vlag vervolgens weer uit het zicht verdwenen. De vlag... · Lees verder »