Regio Noord-Brabant
ZUNDERT - Naast het jaarlijkse bloemencorso en schilder Vincent van Gogh gaat de gemeente Zundert nu ook Napoleon inzetten om nog meer toeristen te trekken. De Franse keizer besloot in december 1811 een keizerlijk wegennet aan te leggen.... · Lees verder »
DEN BOSCH - Modekoning Addy van den Krommenacker heeft sinds kort een wel heel bijzonder stagiair. Jouni Jabbour uit Syrië draait mee in de modekeuken van de Bossche couturier. Jouni maakte in zijn moederland al jurken. Maar de oorlog... · Lees verder »


HELMOND - Vogelpoep op je auto. Niet fijn en slecht voor de lak. Autoverkopers proberen dat natuurlijk te voorkomen. Om vogels weg te jagen hingen meerdere autohandelaren in Helmond speciale kastjes op. Die maken geluiden die vogels... · Lees verder »


REUSEL - Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen behaalde Samenwerking Reusel-De Mierden een absolute meerderheid met 8 van de 15 zetels. Toch heeft de partij gekozen voor samenwerking. En wel met de VVD. De partijen gaan samen een... · Lees verder »
DEN BOSCH - Als 20-jarige dienstplichtig militair werd Johan Henskens uit Den Bosch naar het voormalige Nederlands-Indië gestuurd. 56 jaar later speldde burgemeester Mikkers woensdag in het stadhuis van Den Bosch de oorlogsveteraan het... · Lees verder »