Regio Noord-Brabant


In 2014 stonden ze nog met hun knieën in het water. De bewoners van de Kapelstraat konden er bijna de klok op gelijk zetten, bij een flinke regenbui kon het hoosemmertje gepakt worden. Negen keer liep het water in een aantal jaar tijd... · Lees verder »
"Dit is de mooiste en beroemdste rally ter wereld." Bart Thielen (67) uit Oirschot doet in januari mee aan de historische Rally van Monte Carlo. "En dat ik die mag rijden met de auto die ik al veertig jaar heb is echt heel bijzonder." · Lees verder »


'Boeren, boeren, boeren', galmt iedere wedstrijd van PSV door het stadion. Nu gaan die boeren, PSV dus, en de echte boeren samenwerken. Acht boerenbedrijven, zoals een vleesverwerker en een mengvoederbedrijf, kopen positieve reclame in... · Lees verder »“Een griepspuit, een pilletje en dan kunnen we er tegenaan”, grapt John van den Eijnden (72) voorzitter van het Oudenbosch' Mannenkoor. Zondag mogen hij en de 45 andere koorleden weer aan de bak voor het traditionele kerstconcert in... · Lees verder »

Vuurwerkvrije zones zijn populair in Tilburg. Bij de gemeente zijn twintig verzoeken binnengekomen voor een vuurwerkvrije zone. Vorig jaar waren dat er maar zes. Bij die twintig zones van nu zitten onder meer zes kinderboerderijen en een... · Lees verder »