Regio Noord-BrabantEen shirt met een 'transgender-Barbie' en een bikini met #Slut erop. Daarmee hoopt mode-ontwerper Dorry Timmermans uit Den Bosch Parijs te gaan veroveren. Over twee weken showt ze haar bijzondere collectie op de Haute Couture Fashion... · Lees verder »De jeugdafdeling van voetbalvereniging GSBW uit Goirle is dit weekend op kamp, maar kijkt met spanning naar de wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen tegen Kameroen. Jackie Groenen speelde in haar jonge jaren als kabouter bij de club en de... · Lees verder »


Het wordt het ‘lelijke eendje’ van de atletiek genoemd en mensen kijken raar op als iemand de sport beoefent: snelwandelen. Maar dat maakt Paul Jansen uit Rosmalen helemaal niks uit. Zondag kan hij Nederlands kampioen snelwandelen... · Lees verder »

Waarom krijg ik zo'n vreselijke jeuk als ik bij eikenprocessierupsen in de buurt kom? Waarom zijn ze altijd met zovelen? Zijn er tegenwoordig meer dan vroeger of lijkt dat maar zo? En ook niet onbelangrijk: als ik onder de uitslag zit,... · Lees verder »


Tienduizenden toeschouwers genoten zaterdagmiddag van de vliegshow op de luchtmachtbasis van Volkel. Een uur voor het het einde van de show keerden de eerste bezoekers terug naar huis. Beducht voor de files, kozen ze een vroege aftocht.... · Lees verder »