Regio Gelderland

Op zaterdag 1 februari jl. reageerde de politie op een melding dat er geschoten zou zijn nabij het sportpark aan de Zilverschoon. Ter plaatse troffen agenten twee gewonden en de politie startte een opsporingsonderzoek. In dat onderzoek... · Lees verder »Dit stelden regioburgemeester Hubert Bruls, waarnemend hoofdofficier van justitie Marthyne Kunst en politiechef Oscar Dros woensdag 8 januari tijdens een persbijeenkomst in Arnhem. Zo blijven ondermijnende criminaliteit en... · Lees verder »

Directeur Bert Meijer van de Hogeschool Windesheim en Oscar Dros, politiechef van de eenheid Oost-Nederland ondertekenen donderdag 21 november een convenant dat zich richt op nauwere samenwerking, innovatie en kennis delen. Met deze... · Lees verder »

De politie heeft donderdag 14 november en vrijdag 15 november in totaal drie mannen aangehouden. De drie verdachten zijn aangehouden vanwege uitlatingen die zij over de sinterklaasintocht in Apeldoorn hebben gedaan op sociale media. De... · Lees verder »