Regio Noord-Brabant

Vannacht, donderdag 5 december, vonden agenten in een auto die betrokken was bij een eenzijdig ongeval, een hoeveelheid vermoedelijk harddrugs. Er is nog niemand aangehouden. Rond 01.15 uur kregen agenten de melding van een ongeval op... · Lees verder »
De politie heeft in de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 november 2019 een 30-jarige man en een 24-jarige vrouw ui België aangehouden nadat ze beide met teveel alcohol achter het stuur betrapt werden. De man was bovendien ook niet... · Lees verder »

Vanmorgen zijn met toestemming van de officier van justitie vier mannen aangehouden die verdacht worden van deelname aan een criminele organisatie die zich onder meer bezig zou houden met de grootschalige productie en handel in... · Lees verder »Politieagenten hebben in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 november 2019 een 34-jarige inwoner van Roosendaal aangehouden, nadat ze twee hennepkwekerijen hadden aangetroffen in zijn woning. De politie kwam de hennepkwekerijen in een... · Lees verder »