ad.nl | Binnenlands nieuws


Hij scoorde hoge punten op zijn examens, nog een eindproject inleveren en dan zou Laurent Simons (9) klaar zijn met zijn studies aan de Technische Universiteit Eindhoven. Maar gisteren beslisten zijn ouders om onmiddellijk te stoppen.... · Lees verder »

,,Alberto Stegeman presenteerde mij als een pedofiel’’, zei Harderwijker Jasper L. (61) vandaag in de rechtszaal tijdens een regiezitting in zijn zaak. Hij wordt verdacht van het lokken van een minderjarige in zijn woonplaats. · Lees verder »De 29-jarige man uit Den Bosch die het tweejarige zoontje van zijn nieuwe partner uit Bissegem (België) in juni zodanig toetakelde dat het negen dagen in kritieke toestand verkeerde, riskeert vijf jaar cel. Het jongetje is ondertussen... · Lees verder »
De kans op een terroristische aanslag in Nederland is de afgelopen maanden gedaald, stelt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCVT). Het dreigingsniveau wordt daarom naar beneden bijgesteld van niveau 4 naar 3.... · Lees verder »
ZUNDERT - De 40-jarige vrouw uit Zundert die in december 2017 sambal smeerde op de vagina van een vrouw die vreemdging met haar man, heeft in hoger beroep een deels voorwaardelijke gevangenisstraf en een taakstraf van 240 uur gekregen.... · Lees verder »