ad.nl | Binnenlands nieuws


Boosheid, verbijstering en duizenden ‘wat als’-momenten. Dat is wat vader Jakob B. van de in Hongarije wegens drugshandel en -bezit opgepakte atleet Roelf B. sinds de arrestatie doormaakt. ,,Ik kan en wil me geen beeld vormen van de... · Lees verder »ProRail gaat aangifte doen tegen een persoon die vanmiddag in Olst onder gesloten spoorbomen door ging. Dat gebeurde aan de Puinweg. De man of vrouw werd op een haar na gemist door de voorbijrazende intercity richting Zwolle. ,,Je jaagt... · Lees verder »
Bij een zwaar verkeersongeval in het Belgische Nieuwerkerken kwam in de nacht van zondag op maandag de 14-jarige Kayleigh Leemans om het leven gekomen. Ze was op de terugweg van de kermis toen de wagen waarin ze samen met drie andere... · Lees verder »

Webcamafperser Aydin C. - vooral berucht vanwege de zelfmoord van zijn Canadese slachtoffer Amanda Todd - trekt zijn cassatie tegen zijn veroordeling in Nederland in. Dat bevestigt zijn advocaat Robert Malewicz. C. wil zo snel mogelijk... · Lees verder »